Badrummet- hemmets viktigaste rum

195-4-modernt-badrumDe flesta sӓger att sovrummet ӓr hemmets viktigaste rum eftersom man uppehåller sig dӓr mesta delen av tiden. Men badrummet ӓr troligtvis inte långt efter på listan, om det nu finns en sådan. Detta ӓr ett rum som anvӓnds varje dag, av hela familjen. Dӓrfӧr lӓgger många ner lite extra mӧda på att gӧra det trevligt.

Med frӓsch inredning, bra mӧbler och kanske några vӓxter kan man totalt fӧrvandla sitt badrum till något alldeles speciellt. Ӓven om det inte ӓr så stort finns det idag bra fӧrvaringslӧsningar som verkligen utnyttjar den plats man har till fӧrfogande. Det kan bli ett nӧje att gå upp på morgonen nӓr man har ett nytt badrum.

Planera badrummets inredning

Ofta har man många saker i badrummet som behӧver finnas till hands. Handdukar, tvål, krӓmer och mycket annat som hӧr till den dagliga rutinen. Med bra skåp eller lådor kan allt detta gӧmmas undan nӓr det inte anvӓnds, och vips ser badrummet stӧrre ut. Det finns snygga badrumslinjer som matchar varandra, vilket skapar ett enhetligt intryck.

Ett frӓscht badkar eller handfat kostar inte allt fӧr mycket men kan gӧra stor skillnad. Dels ӓr det lӓtt att hålla rent, men framfӧr allt ӓr det snyggt och inbjudande. Besök Badu.se – din VVS badrumsbutik online. Hӓr finns allt man behӧver fӧr ett riktigt hӓrligt badrum, oberoende av hur stort eller litet det ӓr. Att utnyttja det utrymme man har på bӓsta sӓtt kan leda till ovӓntade resultat.

Många tycker om att hålla sig till neutrala fӓrger på inredningen, ofta i vita nyanser. Det ӓr lӓtt att sӓtta en personlig stil på rummet genom att vӓlja handdukar och andra textiler i olika fӓrger och mӧnster. Några levande ljus, en liten matta, ett par grӧna vӓxter- det tar inte så mycket fӧr att gӧra något riktigt speciellt.