Tag Archives: Hotell

Bromma och konferens för ditt företag

Riktigt bra konferenslokaler är viktiga för att Ert företags konferens skall bli en riktig succe’. Det är ju trots allt så att en miljö som inbjuder till kreativitet, inspiration och en vilja att lära är en viktig nyckel till att alla deltagare skall trivas och känna sig som en viktig del av konferensen.

Vad bör man tänka på när man letar efter bra konferenslok318-4-bromma-konferensaler?

  • Hur många deltagare skall vara med på konferensen? Detta är avgörande för valet av rätt lokal – det sista du vill är att befinna dig i en lokal som är för trång eller ännu värre – en lokal som verkar näst intill folktom eftersom den är alldeles för stor för antalet deltagare på konferensen.
  • Vilken typ av föreläsningar/möten kommer att hållas på konferensen? Detta är en viktig fråga att ställa eftersom Ni självklart vill ha tillgång till all nödvändig rekvisita för Era möten. Kan konferenscentret ge Er tillgång till videospelare, kopiator, bord att sitta vid för grupparbeten etc.
  • Pris är självklart alltid en faktor när det kommer till att välja konferenslokal. Vad som ingår i det paket Ni väljer samt till viktigt pris är på många sätt den avgörande faktorn vid valet av konferensplats.
  • Finns möjligheter till catering/boende? Oavsett om konferensen skall vara en dag eller flera så måste deltagarna äta för att orka med. Dessutom kan hotellrum vara viktiga om en eller flera deltagare kommer från en annan stad för att deltaga.

Söker du en bra plats för en konferens kan du klicka på länken för att hitta konferensrum nära Stockholm City för ditt företag. Här finns information om bra konferenslokaler som är anpassade till just ditt företags behov. Helt enkelt alla de detaljer som är viktiga för Er.

Om inte alla deltagare på den konferens du vill ordna bor i Stockholm finns det goda möjligheter att hitta bra boende även för dessa deltagare – är du i Stockholm kan du t. ex. bo på hotell BEST WESTERN PLUS I Stockholm (Bromma), ett hotell som inte bara erbjuder hög kvalitet och prisvärda rum utan också har närheten till Bromma flygplats som en viktig attraktionsfaktor.

Bromma flygplats ligger centralt i Bromma med en unik närhet till Stockholms citykärna via smidiga transporter så som taxi, bil eller buss. Flygplatsens vara eller icke vara har på senare tid debatterats inom politiken – här kan ni läsa om Bromma flygplats framtid.

Ett besök i Nordens Venedig

Stockholm med alla sina öar är en mycket vacker stad och har många besökare varje år. Det finns mycket att göra, vilken tid på året man än kommer. Naturligtvis är det mest aktivitet och liv under sommarmånaderna, då man kan vistas utomhus nästan dygnet runt. Det finns mycket bra hotell Stockholm City, precis runt hörnet från allt som händer.

MA120-stockholmÄven om Stockholm kanske inte är så stort jämfört med många andra huvudstäder i Europa har man ändå ett fullt program. På sommaren sjuder det av liv i alla de parker och grönområden som kännetecknar staden, men även på vintern är man mycket aktiv. Det finns flera aktiviteter både ute och inne. De flesta hotell i Stockholm city ligger centralt, man kan antingen ta tunnelbanan eller helt enkelt promenera vart man än vill ta sig.

Många hotell Stockholm City har idag en spa-avdelning där man kan ta en paus från allt annat. Simbassänger, bastu och olika kroppsbehandlingar gör att man kan bli helt avslappnad efter en lång dag eller arbetsvecka. Andra tycker bättre om att hålla igång och väljer därför att spendera ett par timmar i gymet. Om hotellet inte har allt detta inom byggnaden har de ofta samarbete med något som ligger i närheten.

Det är inte alltid lätt att veta var man ska bo, vilket hotell Stockholm City man ska välja. Speciellt om man inte bokar de större, lyxigare hotellen. Genom att läsa olika recensioner som man hittar på internet kan man få en liten uppfattning om vad man kan förvänta sig. Det är ganska vanligt att resenärerna skriver vad de tycker är bra, och kanske inte lika intressant, efter en vistelse på ett hotell. Eftersom alla har olika nivåer av bekvämlighet och vad man tycker är viktigt, kan det vara bra att se vad andra säger om hotellet.

Vissa hotell Stockholm City vänder sig till de som tycker om kultur. Man ser till att ha utställningar och konserter på hotellet. Andra vänder sig till familjer med lekplatser och tonårsrum. På en del hotell behöver man aldrig gå ut, de har flera fina restauranger och barer med olika menyer och teman. Tycker man om att bo i ett lugnt kvarter man göra det, även i de centrala delarna. Men Stockholm är också känt för sitt aktiva nattliv, och många hotell ligger nära de kända klubbarna och restaurangströken. Det fina i Stockholm är nämligen att man kan hitta hotell som passar alla olika smaker och intressen.