Tag Archives: Värdeskåp

Värdeskåp och säkerhetsskåp för en säkrare vardag

Att ha ett riktigt bra värdeskåp och säkerhetsskåp är en viktig del i att driva ett företag som bryr sig om sina tillgångar. Det handlar dessutom självklart också om de anställdas säkerhet. Som tur är finns det idag en stor marknad för bra förvaring av just värdesaker och de kommer i alla prisklasser – perfekt för såväl små som stora företag och även privatpersoner.

623-4-vardeskap-och-sakerhetsskap-for-en-sakrare-vardagDen som driver företag har många faktorer att ta hänsyn till när de skall välja säkerhetslösning. Det kan dock vara svårt att veta vart man skall börja när man funderar över just denna fråga.

Tänk på detta när du skall välja värdeskåp och säkerhetsskåp

  • Vilken budget har Ni? Detta är viktigt för såväl privatpersoner som företag och butiker som önskar inhandla en säkerhetslösning. Att skydda sina värdesaker och pengar är oerhört viktigt och är väl värt en investering – det gäller bara att se till att investeringen inte innebär en alltför stor skuldsättning.
  • Vilka behov har ni? Hur stort är företaget? Är det till dig som privatperson eller skall ni förvara ett företags tillgångar i skåpen? Genom att besvara dessa frågor redan innan du bestämmer er för att göra ett köp hjälper er att lättare hitta fram till rätt värdeskåp och säkerhetsskåp för just er.

Intresserad av att köpa en säkerhetslösning som passar just er – läs mer om vilka kassaskåp som Butikskassa.com erbjuder och försäkra er om att ni är skyddade på rätt sätt i just er verksamhet. Den som inte känner att just säkerhet är deras expertis kan dock känna sig osäker vad gäller just detta – vad hindrar en tjuv från att bara ta värdeskåpet eller kassaskåpet och gå? Lösningen är enkel – stöldskyddade värdeskåp är idag stora på marknaden och finns i de flesta prisklasser.

Att tänka på innan ni handlar värdeskåp och säkerhetsskåp online

  • Se till att kontrollera att företaget ni vill handla från är legitimt. Detta kan enkelt göras genom Bolagsverket. Den som inte har möjlighet eller tid att ringa dit kan med fördel istället leta efter en logga från en av de organisationer som idag hanterar säker e-handel. Detta kan ge en indikation på att butiken du är på väg att handla från verkar säker.
  • Ta några extra minuter och sök efter rekommendationer och recensioner av butiken online. Tidigare kunder är utmärkta vad gäller att ge referenser på att företaget har god kundservice eller tvärtom. Att göra detta kan spara er både tid och pengar i det långa loppet.
  • Se till att du förstår vilka villkor du går med på när du handlar från en onlinebutik. Det är väl värt din tid att läsa det finstilta ordentligt för att på så vis undvika obehagliga överraskningar i den händelse du av någon anledning är missnöjd med din vara eller av någon annan anledning måste returnera den till butiken.

Även i media tar man med jämna mellanrum upp detta med säkerhet och hur man på bästa sätt kan skydda sin butik eller sitt företag från rån. Vill du veta mer – läs mer om hur du kan minska risken för rån med att införa nya kassasystem i den här artikeln från Sveriges Radio. Det är intressant läsning för alla som på något sätt kommer i kontakt med just kassasystem eller på annat sätt är involverade i eller har intresse av säkerhet för just butiker och företag.

Våra värdesaker är viktiga för oss och det kan kännas tryggt att ha någon form av värdeskåp även där hemma. Som privatperson är det ju trots allt så att man är en måltavla för tjuvar – speciellt om man är på resande fot och inte finns hemma själv för att hålla dem borta. För företag är det en naturlig del av vardagen att se över sitt säkerhetsskydd och därmed se till att både företagets intäkter så väl som de anställda i butiken kan känna sig säkra under sin arbetstid. Att välja rätt värdeskåp och säkerhetsskåp kan kännas svårt men om man tar sig tiden att gå igenom ovan frågor och besvara dem på ett ärligt sätt har man garanterat kommit en bra bit på väg. Självklart är det sedan bra att också rådfråga experter som jobbar med dessa frågor varje dag.