Snygga balkonger och uteplatser

Att sitta ute och fika eller gӧra andra saker ӓr vad hela sommaren handlar om fӧr många. Det spelar ingen roll om balkongen ӓr stor som ett frimӓrke- hӓr ska man sitta. Fӧr de som har en något stӧrre uteplats eller altan finns det ӓnnu fler mӧjligheter att verkligen skapa något som ӓr både praktiskt och snyggt.

688-4-glasdӧrrMed tanke på att sommaren ӓr relativt kort, och ӓven under semestern så kan det ofta regna, så gӓller det att verkligen utnyttja de dagar och kvӓllar som ӓr fina. Ligga och sola eller lӓsa, bjuda in familj och vӓnner på en fika, se på TV- listan på allt folk tycker om att gӧra utomhus kan bli lång. Eftersom det ӓr en plats som utnyttjas så intensivt ӓr altanen något man bӧr lӓgga ner lite extra omsorg på.

Glasrӓcken och parkettgolv

Ett skӧnt trӓgolv ӓr vanligt ute på altanen, inte parkett naturligtvis men ett som klarar av vӓder och vind. Det kan dock kӓnnas lika fint som parkett, speciellt om man kombinerar det med ett snyggt glasrӓcke och andra inredningsdetaljer. Många tycker om att ha en liten matta eller två, fullt med vӓxter och naturligtvis mysiga lampor och ljus. Allt ӓr som gjort fӧr att ha det trevligt både natt och dag. Gör din balkong snyggare med ett glasräcke från Glashem.

Ett attraktivt alternativ ӓr att glasa in hela balkongen eller altanen. Att skapa ett extra rum, ett med en alldeles fantastisk utsikt mot naturen och trӓdgården. Hӓr kan man sitta långt in på hӧsten och sӓsongen startar också tidigare på våren. Gå in på Glashem.se och skapa dina egna skjutbara glasdörrar online. I detta rum kan man njuta av solen nӓr det fortfarande ӓr kallt ute, men nӓr ӓven luften blir varmare så ӓr det bara att ӧppna dӧrrarna och slӓppa in den friska luften. Om det blir kallt på kvӓllen kan man stӓlla in ett litet element eller annan uppvӓrmning, ibland behӧvs det till och med på sommaren.

Skapa ett drӧmhus

Det behӧvs egentligen inte så mycket att skapa ett drӧmhem, att sӓtta sin personliga prӓgel och stil på det hela. Med lite fantasi och en del fӧrӓndringar kan man få ett perfekt hem som man sedan fyller med vӓrme och kӓnsla. Här kan du få inspiration om hur du kan inreda ditt hus. Många gånger ӓr det de små detaljerna som gӧr stor skillnad. Ett nytt glasrӓcke, mӧblerna på ett nytt stӓlle, nya gardiner, och så vidare. Många gånger ӓr det kombinationen av olika små detaljer som gӧr att ett rum eller hem kӓnns harmoniskt och inbjudande.

En snygg balkong eller altan ӓr en riktig prydnad fӧr huset, fӧrutom att det ӓr en hӓrlig plats att umgås på. Det lyfter husets image och gӧr att det ser lyxigt och helt fantastiskt ut. Med ett glasrӓcke kommer den att verka stӧrre och ge ett intryck av luft och rymd. Helt perfekt fӧr att sitta tillsammans med nӓra och kӓra, eller gӧra precis vad man har lust med.