Fruktkorgar på varje arbetsplats

En vӓxande trend som många tycker om ӓr att bestӓlla fruktkorgar till jobbet. Vanligtvis så levereras de en gång i veckan, och har ett stort urval av olika frukter. Egentligen borde det vara en sjӓlvklarhet att alla har tillgång till fӓrsk frukt, och om den ӓr ekologisk så blir det ӓnnu bӓttre.

650-4-ekologisk-fruktFrukt ӓr viktigt fӧr hӓlsan, och man bӧr ӓta flera stycken varje dag. Det ӓr inte alltid lӓtt att komma ihåg eller ha tid fӧr detta, så om fruktkorgen står på jobbet så blir det lӓttare. Fakta visar att många gӧr ett hӓlsosammare val om det finns inom rӓckhåll.

Varfӧr bestӓlla en fruktkorg?

Det finns flera anledningar till att bestӓlla hem en fruktkorg till fӧretaget. En av dessa ӓr att det bidrar till de anstӓlldas hӓlsa, man packar dem fulla av vitaminer och mineraler. Under den långa mӧrka vintern ӓr det speciellt viktigt att fylla på reserverna, men ӓven under sommaren har man behov av sund mat. Få ekologisk frukt på jobbet i Göteborg genom Fruktshop.se. Det sӓger sig sjӓlvt att friska medarbetare ӓr till nytta fӧr fӧretaget. Och inte bara det. En del kommer till jobbet ӓven om de kӓnner sig lite hӓngiga, men de kan inte jobba som de brukar. Med frukt och vitaminer ӓr det istӓllet stӧrre chans att man inte bara kommer till jobbet, utan också har tillrӓckligt med energi fӧr att vara produktiv.

Men det ӓr inte bara en fråga om fӧrtjӓnst. En fruktkorg ӓr en fӧrmån, en gåva från fӧretaget till de anstӓllda. Det ӓr inte komplicerat eller dyrt, men kan vara en vӓnlig gest. På hemsidan Fruktshop.se kan du beställa ekologisk frukt till arbetsplatsen. Alla uppskattar dessa gåvor eller gester, och det i sin tur bidrar till en bӓttre stӓmning. Allt fler arbetsgivare har insett sanningen i att de anstӓllda behӧver lite mer ӓn en fast anstӓllning. Trivsel och arbetsmiljӧ ӓr viktiga och något som många satsar allt mer på.

Tӓnka på helheten

Att driva ett fӧretag innebӓr många olika roller, och bra medarbetare ӓr ett måste vartefter fӧretaget vӓxer. Folk man kan lita på och som lӓgger ner en del av sin sjӓl i arbetet. Fruktshopen är en del av ISS Facility Services. Det handlar om ett vidare koncept, ett dӓr alla små delar av arbetsplatsen ӓr viktiga. Alla små detaljer som inredning och fruktkorgar bidrar till en bӓttre arbetsplats, en dӓr alla trivs och jobbar hårt.