Designbelysning i hemmets alla rum

I dag finns det ett stort utbud av snygga lampor och annan belysning, speciellt om man går på nӓtet. Faktum ӓr att varje rum har sina egna speciella behov och sӓrskilda egenskaper och med belysning kan man bygga på detta. Belysning spelar en viktig roll i heminredning, och en som man kan utnyttja maximalt.

Det handlar ju inte bara om att få tillrӓckligt med ljus i ett rum, ӓven om detta också ӓr viktigt. Men en snygg lampa kan bidra till att rummets stil eller prӓgel kommer till sin rӓtt. Den kan också gӧra ett rum riktigt mysigt och inbjudande, eller elegant och svalt om det ӓr vad man ӧnskar.

Olika sorters designbelysning

designbelysningNӓr man vӓljer belysning så finns det olika saker att tӓnka på. Till att bӧrja med vill man inte blӓnda någon, oavsett var eller i vilket rum som lampan  befinner sig. Dӓrfӧr ska man mӓta hur hӧgt lampan ska sitta noga samt vӓlja en skӓrm som tillåter ljuset att spridas på rӓtt sӓtt. Ett annat bra tips ӓr att blanda olika sorters lampor. Det finns ingenting som sӓger att man måste ha en taklampa i varje rum, det går att få tillrӓckligt med bra ljus från vӓgglampor eller de som står på ett bord, till exempel. Webshopen Designlampor.nu säljer snygga design lampor på nätet.

En rejӓl golvlampa kan ge punktbelysning dӓr den behӧvs som bӓst, kanske vid fåtӧljen dӓr man gӓrna sitter och lӓser. Det finns ӓven lampor som har fler ӓn en skӓrm, så man verkligen kan kombinera deras ljuskӓglor till ett komplett lyse. Handla snygga och moderna väggplafonder här. De tar inte så mycket plats men kan ge ett mycket bra lyse, allt beroende på utformning och fӓrg.

Designa sitt eget hem

De flesta tycker om att ha ett hem som har en personlig prӓgel, som uttrycker ens stil och personlighet. Idag finns det snygg designbelysning som inte alls kostar så mycket, vilket gӧr det lӓttare att ha ett riktigt lӓckert hem. Med flera olika sorters lampor och belysning kommer man att trivas gott, oavsett vilken årstid det ӓr.

En hel del beror naturligtvis på vad man gӧr i ett rum också. Dӓr man jobbar, pluggar eller utfӧr andra aktiviteter brukar det behӧvas lite mer lyse ӓn i de rum dӓr man mest sitter och pratar, lyssnar på musik eller ser på TV. Med designbelysning kan dock alla de lampor man har vara snygga och stilfulla.