Den perfekta platsen för konferenser

Många företag idag väljer att skicka sina anställda på konferens. Vare sig man anordnar den själv, eller bokar in sig på någon annans, så är det ofta en välkommen paus från det vanliga arbetet. Man lär sig vanligtvis något nyttigt, som man sedan kan dela med sig av till de andra på kontoret. Samtidigt är det en chans att slappna av lite. Faktum är att många använder sig av dessa tillfällen att ge de anställda något lite extra.

MU147-mötesplatsRedan när man kommer in på Elite Stora Hotellet i Linköping så förstår man att det är en perfekt plats för konferenser. Den stora vackra byggnaden är nästan 200 år gammal, men nyrenoverad och bekväm. Eftersom det ligger mitt inne i Linköping så är det lätt att komma hit, oavsett vilket transportmedel man använder sig av. Här kan man kombinera nytta med nöje, det finns stora möjligheter i närheten av hotellet.

Elite Stora Hotellets konferenslokaler är moderna och väl utrustade för ett lyckat möte. Man har trådlös internetanslutning och audiovisuella hjälpmedel. Med andra ord behöver man nästan bara ta med sig materialet och sätta igång. Man kan välja mellan fyra olika Elite Stora Hotellets konferenslokaler där man bekvämt kan samla upp till 130 deltagare. Vill man ha ett mindre möte finns det rum även för detta.

Linköping är en bra plats för konferenser, det ligger bra till och är lagom stort. Samtidigt finns det mycket annat att göra i staden och runt omkring. För de som vill kombinera nytta med nöje för konferensdeltagarna finns det ett stort utbud. Elite Stora Hotellet i Linköping har, till exempel, samarbete med restaurangen som ligger på nedre våningen i byggnaden. Detta är en fin klassisk restaurang som är mycket populär. Om man vill köra igenom kroppen efter en lång dag av att lyssna på föreläsningar har de också avtal med ett närliggande gym. Annars kan man ta sig ett bastubad på Elite Stora Hotellet i Linköping, de har en liten spa-avdelning.

Det är ett nöje att anordna möten i Elite Stora Hotellets konferenslokaler. Tack vare att byggnaden är så gammal ger det en härlig bakgrund och känsla, samtidigt som man är mycket uppdaterade och värnar om att klienterna ska vara bekväma och väl utrustade. Vill man avsluta konferensen med en stor middag finns det en festsal som lätt kan hysa 250 sittande gäster. Med andra ord kan man få ett komplett paket om man så önskar.