Etiketter för märkning av allt

Det brukar vara en bra ide’ att märka allt som lämnar hemmet. Kläder är naturligtvis det grundläggande, många förskolor idag har som krav att man märker barnens kläder. Men även böcker, leksaker och annat som man kanske lånar ut eller tar med sig till jobb och skola för att använda.

MU117-självhäftande namnlappDet finns olika sätt att märka sina saker, men det är lätt och smidigt att beställa namnlappar och annat med namn och info tryckt på dem. Det kan man gör från Namnlapparbutiken, till exempel. De är ett svenskt familjeföretag med ett stort utbud av olika typer av etiketter och namnlappar.

Många väljer att använda etiketter gjorda av tyg, eller satin, från Namnlapparbutiken. De har en snygg, glansig yta och är mycket hållbara. Man stryker fast dem på kläderna, om man så önskar, eller så kan man sy fast dem för hand. Alla använder sina kläder på olika sätt, och även om det håller bra när man stryker fast dem sitter det naturligtvis ännu bättre om man syr fast dem ordentligt. Barn, till exempel, har en tendens att behandla sina kläder lite hårdare än de vuxna.

Det är inte bara namnetiketter man kan beställa från Namnlapparbutiken. De har också något som många föräldrar tycker är en alldeles utmärkt ide’- id armband. Här kan man skriva själv den information man önskar, sitt mobilnummer till exempel, och sedan sätter man fast dessa band runt barnets handled. Om de trots alla försiktighetsåtgärder skulle komma bort när man är i ett köpcentrum, på stranden eller i en nöjespark, så kan man hitta dem mycket snabbare. Barnen kanske inte kommer ihåg telefonnumret, speciellt inte om de är rädda, så det är bra att ha det uppskrivet.

Man kan också ha nytta av att märka sina saker med etiketter från Namnlapparbutiken. Om man lånar ut något så klistrar man bara fast sitt namn någonstans på föremålet. Speciellt bra om barnen tar med sig leksaker eller böcker till skolan eller kompisarna. Det är inte alltid lätt för personal eller mammor att veta vems leksaksbil eller bilderbok det är. Andra märker sina cd och annat som man använder för hemmakontoret. Det är mycket snabbare att arbeta om man direkt kan se vad som finns var. Med andra ord är det en bra vana att märka sina kläder och saker. Det är en liten detalj, en som inte ens kostar så mycket, men det kan göra stor skillnad i det dagliga livet.