Krympplast – ett effektivt skydd

I dag finns det en effektiv metod för att skydda allt från transporter till båtar och byggställningar. Alternativet är det som kallas för krympplast och det här väldigt smidigt och går att använda oavsett vilket av ovanstående användningsområden det gäller.

64-krympplast-skydd-exempel-byggställningDet finns som sagt väldigt många tillfällen då krympplast är ett mycket effektivt sätt att skydda större ytor på. Vill man få tag i krympplast är Nordisk Plastkrympning ett företag man kan höra av sig till. Och har du inte provat detta tidigare kommer du med största sannolikhet att bli nöjd med resultatet.

Byggarbeten

Krympplast fungerar väldigt bra vid tillfällen som till exempel fasadrenovering, målning, asbestarbeten och så vidare. Då skyddas utsidan med människor och miljö från eventuell färg, vatten, damm med mera. Dessutom är krympplasten väldigt kostnadseffektiv när det gäller bland annat service och lagning. Även uppvärmningskostnader när det är kallt ute blir lägre med krympplasten. Sist men inte minst ser det rent, snyggt och proffsigt ut vilket självklart också är en fördel med krympplasten.

Transport och förvaring

Denna metod är också fördelaktig om någonting ska transporteras. Med krympplasten kommer vad du än skickar via båt, lastbil eller tåg att hålla sig i fint skick under färden så att det kommer fram helt till mottagaren. Även här kommer det att se rent och städat ut vilket ger ett bra intryck.

Slutligen finns det ju som bekant också en hel del båtägare i Sverige. Men här blir det oftast ett ruskigt höstväder och en förskräckligt kall vinter. Då vill man så klart inte gärna ha sin båt kvar i vattnet så att väder och vind går åt för hårt.

Med andra ord måste båten förvaras på något sätt under vintern. Och då kan krympplasten än en gång komma till användning. Krympplasten kommer nämligen att stå pall mot UV-strålning från solen, snö, regn och vind. Resultatet blir snyggt och ser professionellt ut. Risken för eventuella fuktskador minimeras också med krympplasten och när det gäller förvaring av båtar när det inte är säsong finns det mer eller mindre bara fördelar med detta alternativ.

Som du ser finns det flera olika användningsområden för krympplast där fördelarna gentemot andra alternativ är många. Så nästa gång du behöver skydda någonting bör du ta en närmare titt på krympplast/krympfilm som ett alternativ.